Vrijdag: benefiet KSU Oost & drie TOPbands

Kraakspreekuur Oost Benefiet met de bands:
Nonac
Zibabu
Children su Madre
&
Inloop KSU

Woning nodig? Daarin sta je niet alleen. In Amsterdam staan een kleine 50.000 mensen op de wachtlijst voor een goedkope huurwoning. Omdat er met een wachttijd van ruim 10 jaar rekening gehouden moet worden, nemen velen niet eens de moeite om zich in te schrijven. Reken dus maar dat er meer dan 100.000 of meer Amsterdammers op zoek naar permanente huisvesting zijn. Op korte of langere termijn een betaalbare woning vinden valt dan ook zwaar tegen. Kraakspreekuren in de hele stad zetten zich al decennia in voor een toegankelijke woningmark voor iedereen. Zij ondersteunen je in de praktische daad om een leegstaand pand of woning weer daarvoor te gebruiken waar het voor bestemd is, namelijk wonen. Daarnaast wordt woningcorporaties, speculanten en politici continu het vuur aan de schenen gelegd om het recht op een dak boven je hoofd af te dwingen en in de praktijk te brengen.

De Valreep werd met hulp en ondersteuning van Kraakspreekuur Oost gekraakt. Al jaren voeren zij een woon- en buurtstrijd in Amsterdam Oost. Tijd om onze steun en sympathie uit te spreken en een Benefiet te hosten. Naast fantastische bands al Nonac, Children su Madre en
Zibabu is er dus ook inloop Kraakspreekuur op de Valreep. Je kan terecht met je vragen of opmerkingen over Kraken en het oh zo nuttige kraakverbod waar niemand warm voor loopt. Weet je leegstaande panden of ben je op zoek naar medestanders voor een leegstaande woning die erom schreeuwt om gekraakt te worden? Vrijdag avond kan je vanaf 21.00 uur op de Valreep terecht.

Advertisements

Comments are closed.