Workshop Wednesday: Build a Rocket Stove @ 8pm

In deze workshop, woensdag 1 feb, laten we zien hoe je met eenvoudige middelen een Rocket Stove kunt maken van gevonden blikken. Een Rocket Stove is een eenvoudige warmtebron geschikt om eten op te koken of water mee op te warmen. Door zijn efficiente verbranding verbruikt hij minder brandstof en produceert hij minder rook dan andere eenvoudige kookmethodes. Als hij eenmaal lekker brandt heb je in no time een keteltje water aan de kook. De Rocket Stove is een ideale tool voor op de camping of voor een fuifje in het park. In twee en half uur laten we je zien hoe je met simpel gereedschap als een blikschaar en een popnageltang een leuk oventje kunt maken. Wij zorgen voor de blikken en het gereedschap. Als je een beetje doorwerkt kun je aan het eind van de avond warme chocolademelk drinken, gemaakt op je eigen Rocket Stove.
Wiek en Esron
Er zijn blikken voor slechts 8 participanten dus wees op tijd als je een eigen rocket stove wil maken. Als we met meer zijn, kan de een de ander helpen.
In english:
In this workshop you will make with simple materials, like cans, a Rocket Stove; an efficiënt stove which is good for outdoors cooking and frying.
There is a certain amount of cans so if you like to have you’re own stove, come on time; otherwise one can help the other.
Advertisements

Comments are closed.