De Weerzin 19 januari op de Valreep

Een avond met performance, muziek, gedichten, woordkunst en alles wat er tussen ligt of er aan voorbij gaat.

De zomer ging voorbij en zo ook de herfst; de Weerzin zat ondergedoken te dromen bij de kachel van mooie avonden… maar de winter brak aan, wij trokken onze regenlaarzen, jassen en mutsen uit de kast en zijn speciaal voor u, maar ook zeker voor ons, de kelders en grotten van de ondergrondse cultuur in gedoken, want ‘wie zoekt zal vinden’ (Matteüs 7:7,8 ). En in die kille koude krochten vonden we schitterende dingen; zelfs een nieuwe plek. De Valreep opent op 19 januari haar deuren voor ons en iedereen die te eigenwijs is om binnen enig cultuurbeleid te vallen, alsmede mensen voor wie revolutie niet enkel een begrip uit een geschiedenisboek is.

Daarom presenteren we, let wel: met gepaste trots, voor u De Weerzin van 19 januari 2012.

Met op het programma onder andere: een absurde speech van Dick Cools, liedjes van Sieger en Krijn Peter Hesselink, maar liefst twee werken van sonologie studenten Jillis Kruk en Glen Ryszko, nieuwe poezie van Maaike Haneveld, de freak jazz van EKE, piepkrak van Yedo Gibson en performances van Maria Mavridou. Zelfs Dokter Snoodaard komt voor deze gelegenheid plaatjes draaien. En we sluiten de avond al dansend op de New Wave van Vagelein & Vonnegut.

Natuurlijk is er een open podium, dus voor de geinspireerde toeschouwer is er de kans om ook nog iets ten tonele te brengen; meld je aan op de avond zelf. Mocht je dorst hebben: neem een eigen beker mee en laat je verrassen met wat warms.

Natuurlijk wordt er geen entrée geheven, want dat moet al op genoeg plekken. Kortom, wees erbij, je leeft maar een keer!

Het programma begint om 20:30 uur.

Advertisements

Comments are closed.