Niet elk bezoek is per se een inspectie

Door ons wederzijdse bezoek aan het futuristisch symposium op Ruigoord kwamen we in contact met Frank van Erkel, stadsdeelsecretaris van stadsdeel Oost. Hij wilde graag het gesprek met ons aangaan over de verschillende inspecties, de situatie van het pand en het gebied. Gisteren kwam hij, samen met omgevingsmanager Marieke Nonhebel en communicatieadviseur Truke Fortuin bij ons op bezoek. Vervolgens hadden we een goed gesprek over de situatie van het pand en het gebied, waarvan er hopelijk nog meer zullen volgen.

Verder over het normale leven:

De tijd vliegt op de Valreep. Inmiddels is er een heus terras aangelegd, met overkapping. Als het regent (geen rare gedachte) zitten we dus lekker droog. Ook hebben we een verstrekkend uitzicht, dat de komende jaren sterk zal veranderen. Raar is dat eigelijk, dat je midden in een gebied zit dat nog ontwikkeld gaat worden. Ook is er tot laat nog volop zon.

Met de eerste vier kamers voorzien van nieuwe plafonds, muren en mooi geschilderd, met openslaande deuren naar het terras begint zich een plaatje te vormen van hoe het kan zijn als we straks helemaal open zijn. Zoals master yoda zou zeggen: Good, it will be.

De stemming was op sommige momenten bijna ontspannen

Advertisements

Comments are closed.